nordlid.blogg.se

Första övernattningen
Jag hann aldrig riktigt skriva ett inlägg efter vår första natt i torpet (vi är nu överens om att det ska benämnas som torpet), eftersom vi åkte till Gotland (med övernattning i Alvesta) så fort vi kommit hem och tvättat.
 
Men! Här kommer lite bilder, vi började med att gå igenom allt vi ville behålla och satte post-it-lappar på det vi ville behålla, det var en dålig idé eftersom de lossnar. Så vi började skriva ner vad vi ville behålla, för att komma fram till att det var bättre att skriva vad vi ville slänga. Vi samlade även ihop alla småsaker vi ville bli av med för att det skulle bli lättare för säljaren. Sen tog vi kort på det vi ville bli av med, så det är ju inte så mycket till bilder att se, men här kommer några i alla fall, i total oordning (pga mobil):
 
 
Bilder på det vi vill behålla, i bakgrunden ser man även vår vattendunk med 20 liter vatten (vi hade två) som vi använde till att dricka och laga mat med. På kvällen blev det grillat och på frukosten där vi och tittade ut över ängen där vi diskuterade om vi skulle klippa allt med åkgräsklippare, betesputs, röjsåg eller lie.